Sant quirze Basquet Club

 


L’USA BASKETBALL CAMP pretén millorar les habilitats dels participants,
mentre es potencia el treball ofensiu, defensiu, el tir i els fonaments del joc.

La metodologia de treball serà purament americana.


 

DATES

Setmana Santa

Del 9 al 13 d’abril

EDATS

 Podran inscriure’s al campus,

joves de 8 a 18 anys

 

STAFF TÈCNIC

Lluís Palet

David Blanco

Gigi Brown

David Raimer

LOCALITZACIÓ

 Sant Quirze del Vallès – Barcelona

Complex Esportiu Can Casablanque
(Pavelló)

STAFF TÈCNIC, ENTRENADORS USA

 

GARRIANNE “GiGi” BROWN

L’entrenadora destaca per la seva especialització en les habilitats tècniques del bàsquet, formació que li ha permès formar part de la NASM Performance Training de Nova York i fundar el G’s Fitness/Basketball Program LLC. Al llarg de la seva carrera professional com a entrenadora ha estat al Basketball City, al NYC Basketball Kids, al Programa de Desenvolupament Juvenil d’USA Basketball, al Hazan Sports, a l’NBA Fit o al WNBA All-Star de la jugadora Skylar Diggins. Serà entrenant als jugadors de la NBA, NBA DLeague i als jugadors intercontinentals quan doni un gran salt a la seva carrera.

 

DAVID RAIMER

És un entrenador veterà del Basketball City que participat en programes de bàsquet juvenil des del 1997 i als campus d’estiu dels New York Knicks durant gairebé deu anys. Ha format part del programa dels YMCA Jr. Knicks, els clinics de l’NBA Fit i el BC Hoop Scoop.

Aquest bagatge professional li ha permès adquirir una gran experiència amb els joves i un excel·lent coneixement del joc que es reflecteix als seus entrenaments.

 

ROUDY “MOVEZ GALORE”

Apassionat del bàsquet des de molt jove, comença a destacar per la seva agilitat a la pista, incorporant moviments molt cridaners al seu joc.  El seu talent li ha permès participar en programes de televisió, documentals, videoclips, pel·lícules i anuncis relacionats amb el món del bàsquet.

Gràcies a aquesta fama, ha aconseguit crear la seva pròpia marca de roba MKN+MVZ (Makin’ Movez) New York, inspirada a la moda urbana i el bàsquet americà.