Sant quirze Basquet Club

 

Fes la teva comanda.

ACCEDIR A LA NOSTRE TENDA

Benvolguts socis

Aquest any des del Sant Quirze Bàsquet Club, hem volgut que les equipacions es demanessin On Line al nostre proveïdor Divari.

Com us hauran informat el director tècnic i els entrenadors en l’apartat de la uniformitat, aquest any hi ha una segona equipació obligatòria per a tots els jugadors. També us comuniquem que hi ha tres peces que són opcionals que són :

.- Dessuadora de màniga llarga

.- Samarreta reversible d’entrenament.

.- Samarreta de suport al club

Amb totes aquestes modificacions ens hem endarrerit en poder-vos lliurar l’adreça del proveïdor per a fer les vostres comandes, es per tot això que us volem demanar disculpes.

També comunicar-vos que encara no està totalment acabada i en properes dates acabarem de polir-la segons els estàndards, què des del club ens hem marcat.

Us fem un petit llistat de les coses que heu de tenir en compte:

1.- Pack jugador Nou, aquest pack consta de les peces de la equipació que són obligatòries.

Recordeu que el número de la samarreta de joc i segona equipació ha de ser el mateix i us l’haurà donat l’entrenador, si no el teniu caldrà que el jugador/a parli amb l’entrenador per què li doni , assegureu-vos de posar correctament el número.

2.- Les mides de la samarreta de joc i segona equipació surten molt petites, però al clicar sobre elles s’obre el quadre i podeu consultar-les correctament, les mides del pantaló de joc són correlatives amb la mida de la samarreta.

3.- Al acabar la compra haureu de posar el nom del jugador i l’equip al que pertany a :

.- NOTAS DEL PEDIDO

4.- Recordar a tots els socis que aquest any és obligatori comprar la segona equipació que és una samarreta i el seu cost és de 25,00€.

El número de la segona samarreta ha de ser el mateix que el que teniu actualment en la samarreta de joc.

ACCEDIR A LA NOSTRE TENDA