Sant quirze Basquet Club

 

Diada internacional a Sant Quirze

Divendres 10 de Febrer els equips infantil femení, cadet B femení i cadet A femení vàrem tenir el privilegi de gaudir d’una tarda de bàsquet internacional, portada a terme al pavelló municipal de Sant Quirze del Vallès.  

Els equips esmentats varen poder disputar dos amistosos contra els equips U14 i U16 de l’Aylesbury High School d’Anglaterra, amb motiu de la trobada organitzada per part del Sant Quirze Basquet Club, juntament amb l’empresa Obrint Via. 

La jornada va ser tot un èxit, ja que les nostres jugadores van poder conèixer un estil totalment diferent de jugar al nostra estimat esport, a la vegada que feien noves amigues de la seva edat tot practicant l’anglès.  

A nivell estrictament esportiu, tot i ser el menys important en aquesta ocasió, els partits es van saldar amb sendes victòries pels nostres equips, d’uns 30 punts de diferencia, demostrant el gran nivell que s’està mantenint a nivell de base a les competicions catalanes. 

En definitiva va ser una gran experiència per totes les persones que vàrem poder formar part d’aquest dia i, per tant, una activitat ha tenir en compte per poder repetir amb els nostres jugadors. 

A nivell dels equips que vàrem formar part només ens queda demanar poder anar a jugar el partit de tornada a terres angleses! Let’s go SANT QUIRZE!

 

Crónica de David Blanco