Sant quirze Basquet Club

 

Primera victòria del pre-infantil femení negre a nivell a1

Article fet per Pol Velázquez. (Jugador del sènior masculí A)

El Pre-Infantil Femení Negre del Sant Quirze Bàsquet Club, va aconseguir la seva primera victòria de la segona fase del campionat davant del Barça CBS. I no només això, sinó que ho va fer de manera contundent amb un clar 31-53 a domicili.

L’equip va aconseguir l’ascens al màxim nivell de la seva categoria a nivell de Catalunya, després d’aconseguir la primera posició durant la primera fase de la competició a nivell A2.

Classificació fase prèvia nivell A2 (Font: basquetcatala.cat )

 

 

L’equip de Jordi Sancho i Marc Aymerich està format per un total d’onze jugadores: Aina Yun, Alba Zunzunegui, Alba Sala, Aroa López, Laia Richter, Montse Ruiz, Claudia Granero, Yan Bielsa, Txell Bernabéu, Gala Guerrero i Abril Velázquez. Que s’enfrontaran als millors equips de la seva edat del panorama Català. Alguns de tant destacats com el Femení sant Adrià i el CBF Cerdanyola, entre d’altres.

Jordi Sancho i Marc Aymerich donant instruccions a les jugadores durant un partit.

 

Aquesta segona fase però, no ha començat de la mateixa manera que l’anterior – com es normal degut a l’augment de l’exigència i el nivell de la competició – i el Pre-Infantil es troba en setena posició a la classificació després de 7 jornades disputades, amb un balanç de 6 derrotes i 1 sola victòria. Tot i això, molts dels partits han estat competits fins als minuts finals, fet que dona ales a una millora al caseller de resultats durant el que queda de competició.

Classificació nivell A1 (Font: basquetcatala.cat )

 

Acabem amb una petita entrevista als entrenadors del Pre-Infantil Femení: 

-Com valoreu el fet d’haver aconseguit promocionar a nivell A1? Us ho esperàveu?

“La nostra valoració, tant personal com a nivell de grup, d’estar a nivell A1 és molt positiva. De fet era el principal objectiu que ens vàrem marcar a principi de temporada. Aconseguir-ho ens ha fet créixer molt com a equip,  i ara hem d’aprofitar l’oportunitat de competir amb equips d’aquest nivell”. 

-Amb quina idea vau enfrontar el repte de competir en aquest nivell?

“Un cop vam aconseguir la promoció de nivell, l’objectiu que ens vam marcar va ser el de competir tots els partits i millorar dia a dia”. 

-Quina valoració feu de la temporada fins a hores d’ara?

“El fet de promocionar i el recorregut que portem fins a dia d’avui creiem que ha estat molt positiu. Tot i això trobem que ens queda millorar molt per arribar al nivell que volem estar” 

-Quins objectius us marqueu d’ara endavant en els partits que us queden de competició?

“L’objectiu segueix sent el mateix que quan vam començar. Millorar el nostre dia a dia per així poder competir de tu a tu a tots els equips de la categoria, i de manera secundària quedar el més amunt a la classificació. Ja que com a tothom, també en agrada guanyar”.