Per segon cop, hem organitzat un SUMMER CAMP per a noies i nois nascuts del 2001 al 2010

On?

a la Casa de Colònies Eurostage a Caldes d’Estrach (Caldetes)

Quan? del 14 al 19 de Juliol

Durant la setmana, a més del treball específic per millorar els vostres fonaments, també farem activitats més lúdiques relacionades amb el nostre esport, com competicions individuals i per equips (entre d’altres farem un 3×3 nocturn!).
Però no tot serà bàsquet!  també ens dedicarem a practicar altres esports, farem un campionat de volei-platja, un dia d’activitats aquàtiques al mar, com per exemple el «xurro» o banana-boat, també passarem alguna tarda a la platja, a més de les bones estones per compartir amb els companys i companyes a la piscina i a les instal·lacions de la casa de colònies.

Les instal·lacions són excepcionals per acollir un campus de bàsquet, ja que compta amb les corresponents pistes, tant a les instal·lacions pròpies a la casa com al poliesportiu de Caldetes,  piscina d’aigua salada, llocs amb ombra per fer mils d’activitats, i gràcies a la proximitat de la platja, moltes possibilitats d’activitats complementàries.

El campus està obert a jugadores i jugadors de qualsevol equip i club.

Les places són limitades!

El campus estarà organitzat pel Sant Quirze Bàsquet Club tindrà com a director del Campus a la Tam, entrenadora del club, i amb molta experiència en aquest tipus d’activitats. Hi participaran també altres entrenadors del club juntament amb entrenadors externs amb titulació nacional, preparador físic, i monitors de lleure.

Preu 340 €

Inscripcions

Aquí  podreu reservar la vostra plaça. Recordeu que les places son limitades i s’adjudicaran en rigorós ordre de recepció del primer pagament del 50% del total.

Inscripció II Summer Camp del al primer torn del 14 al 19 de Juliol