ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TORREFORTA (ADT) 76 vs Sènior Masculí A 82

Jornada: 8

Partit: Visitant

Equip rival: ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TORREFORTA (ADT)

Data: 11/18/2017 19:00:00

Camp de joc: PAVELLÓ RIU CLAR ARENA


Resultat: 76-82


Parcials: 23-23, 17-15, 11-18, 25-26


Jugadors i Anotacions: Xavi company 6, Gonzalo Baltà 24, Víctor Martínez 0, Guillermo Baltà 13, Pol Sardó 0, Ricardo Baltà 10, Oriol Bernadí 6, Josep Rodríguez 2, Joan Cuevas 14, Arnau Doñate 0, Dani Juan 7, Pol Velázquez 0


Crònica:

Segona victòria dels nostres, en aquesta ocasió, a domicili.
Els de Sant Quirze van guanyar a Tarragona per un ajustat 76-82, que reflexava la dificultat del partit i la igualtat durant els quaranta minuts.

El primer quart, començava molt bé pels nostres, tot i que algunes errades de concentració i males passades feien que els de Torreforta seguissin en el marcador. El resultat en aquest quart era de 23 a 23, cosa que afavoria als nostres ja que el ritme de partit era alt.

En el segon quart i gràcies a les aportacions de Xavi Company, Víctor Martínez i Joan Cuevas, l’equip seguia agafant-se a les seves possibilitats, tot i cometre errades molt importants, aconseguia trobar els punts que els feien continuar dins el partit. El parcial d’aquest segon quart fou de 17-15 pels locals.

A la represa, i comptant amb un gran Guillermo Baltà, a part de Bernadí, Gonzalo i Ricardo, els nostres aconseguien obrir una petita escletxa en el marcador aconseguint un parcial de 11-18, que feia que els de Talló es posessin 5 punts per sobre en el marcador.

En el darrer quart, l’equip va mostrar una gran solidesa com a conjunt i gràcies a l’aportació dels més joves com Guillermo i Xavi, que es van adaptant a la categoria, es va poder aconseguir la victòria lluny de casa. En aquest quart el parcial fou de 25 a 26.

Tot i que l’equip continua segon per la cua a la màxima categoria catalana, si tots els jugadors continuen adaptant-se a l’equip i evolucionant en la manera de treballar, de ben segur que ben aviat obtindran millors resultats i per tant millor recompensa al seu treball.

Us esperem a tots el proper partit al poliesportiu, serà diumenge 26 a les 17:00 contra el Santfeliuenc, quart classificat de la categoria.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.