CAMPIONES !!!

El nostre equip cadet B es va proclamar ahir diumenge campió de Barcelona de nivell A, en imposar-se a la final davant de les noies de l’AB El Vendrell per 77 a 68.

 

La plaça a la final la van aconseguir dissabte en una semifinal molt complicada, ja que jugaven contra les noies del CB Torelló, club organitzador de la final A4. Les nostres campiones van saber superar el factor pista i imposar-se a l’únic equip dels quatre finalistes que no havia perdut ni un sol partit en tota la temporada per un rotund 48 a 68.

La final davant l’AB El Vendrell va estar molt competida i amb molta igualtat fins a la mitja part. El partit es va resoldre en el final del tercer quart i en el quart període, quan les nostres guerreres van mostrar una gran intensitat defensiva, i una gran capacitat de treball col·lectiu, que ens va permetre reduir la producció ofensiva de les millors jugadores vendrellenques, especialment la base, i la seva jugadora interior.

Els comprensibles nervis d’una primera final es van fer sentir en alguns moments del partit i en algunes jugadores, però es van poder superar amb actitud, esforç i valentia. Aquesta dimensió col·lectiva i de equip cohesionat era evident en les celebracions de totes les jugadores de banqueta, algunes d’elles amb pocs minuts de joc en aquest partit, que saltaven emocionades i donant el màxim suport en cada encert de l’equip i animant en els moments més complicats. Una lliçó de esperit d’equip.

 
 
Ara toca gaudir d’aquest gran triomf, i començar a pensar en l’asalt al Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana vinent, 8 i 9 de Juny a Calaf.
 
Dissabte 8 de juny a la tarda, a les 19 hores, semifinal davant del CB Valls, campiones de Tarragona. Just abans, l’altre semifinal la disputen l’Unigirona i CB Calaf a les 17:00.
 
La final del campionat de Catalunya está programada pel diumenge 9 de juny les 12:30 i la final de consolació a les 10:30 del matí.