Campus d’Estiu SQBC 2023

Campus d'Estiu SQBC 2023

Estimades famílies, us presentem l’edició 2023 del «Campus d’Estiu del Sant Quirze Bàsquet Club». Aquest any, després de la setmana del VI SummerCamp, oferim 4 setmanes de casal (de dilluns a divendres) durant tot el mes de juliol, iniciant així el dilluns 3 de juliol i finalitzant el divendres 28 de juliol.

Quines activitats ofereix el Campus d’Estiu SQBC? Aquesta edició seguim mantenint un format similar al de l’any passat: entrenaments matinals, competicions de bàsquet, piscina diària i excursió setmanal. Tot dins d’un entorn amb entrenadors i entrenadores de bàsquet professionals on l’aprenentatge i la diversió estan garantits.

Quins són els horaris del Campus d’Estiu SQBC? Els horaris del Casal d’Estiu SQBC compten amb dos torns: Torn de matí (9:00 – 13:30) i torn de tarda (15:00 – 17:00) amb la possibilitat de quedar-se a dinar. A part de les 8:00 – 9:00 del matí, oferim un servei d’acollida totalment gratuït.

Quin és el cost setmanal del Campus d’Estiu SQBC? El preu s’adapta segons les necessitats familiars. El torn de matí té un cost de 100€/setmana. El torn de tarda té un cost de 115€/setmana. El dinar es paga a part, tenint un cost diari de 7,5€.

Quines edats contempla el Campus d’Estiu SQBC? El campus està obert a partir dels 5 anys i fins als 16 anys. Totes les activitats, a no ser que siguin conjuntes, els participants seran agrupats amb les edats corresponents.

Què han de portar els nens i nenes al campus? Poden portar el mòbil? Diàriament s’ha de dur l’esmorzar, roba adequada per a la pràctica esportiva, ampolla o cantimplora, banyador, tovallola, xancletes, protecció solar que cregueu adient (crema, gorra de sol, ulleres…). No hi ha cap inconvenient que els i les participants vinguin amb el mòbil, sabent que és un utensili d’ús personal, però aquest estarà limitat només al moment de l’esmorzar.

Quines són les excursions setmanals proposades? Les excursions setmanals proposades seran informades a les famílies quan estiguin tancades. Aquestes precisaran d’una autorització signada pel pare, mate o tutor/a legal, l’autorització es farà arribar a les famílies amb temps perquè pugui ser signada i entregada en format digital o físic als organitzadors del campus.

Quin és l’últim dia que puc realitzar la inscripció al Campus d’Estiu? Les inscripcions estan obertes sempre a la vostra disposició, però sí que demanem que les inscripcions es facin abans del dissabte anterior a la setmana de campus, per poder iniciar la setmana amb l’assegurança dels participants completa.

Per a iniciar l’incripció cliqueu al botó.