3 novembre, 2017

II USA BASKETBALL CAMP

CAMPUS NADAL 2017

DATES: Nadal 27-31 Desembre 2017
Horari: de 9 a 17 h (dinar inclòs)
 
EDATS: 8 – 18 anys
 
LOCALITZACIÓ:
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Complex Municipal Can Casablanques
 
PREUS: Day Camp

280,00 € (oferta vàlida fins al 20/11/17) 320,00 € (a partir del 21/11/17)

JUGADORS SQBC
230,00 € (oferta vàlida fins al 20/11/17) 270,00 € (a partir del 21/11/17)
 
Full board: 

800,00 € (oferta vàlida fins al 20/11/17) 850,00 € (a partir del 21/11/17)

*Excursiones y visitas incluidas

STAFF TÈCNIC

GARRIANNE “GIGI” BROWN

L’entrenadora destaca per la seva especialització en habilitats tècniques per a bàsquet, formació que li ha permès ser part de la NASM Sports Performance Training de Nova York i fundar el G’s Fitness/*Basketball ProgramLLC. Al llarg de la seva carrera professional com a entrenadora ha estat en el Basketball City, en NYC Basketball Kids, al Programa de Desenvolupament Juvenil d’USA Basketball, en el Hazan Sports Management, en la NBA Fit i en la WNBA All-*Star de la jugadora Skylar Diggins. Serà entrenant als jugadors de la NBA, la NBA DLeague i als jugadors intercontinentals quan doni un gran salt en la seva carrera.

DAVID RAIMER

És un veterà entrenador del Basketball City que ha participat en programes de bàsquet juvenil des de 1997 i als campus d’estiu dels New York Knicks, durant gairebé deu anys.

Ha format part del programa dels YMCA Jr. Knicks, els clínics del NBA Fit i el BC Hoop Scoop. Aquest bagatge professional li ha permès adquirir una gran experiència amb els joves i un excel·lent coneixement del joc que reflecteix en els seus entrenaments.

ROUDY “MOVEZ GALORE”

Apassionat del bàsquet des de molt jove, comença a destacar per la seva agilitat en la pista, incorporant moviments molt cridaners en el seu joc. El seu talent li ha permès participar en programes de televisió, documentals, videoclips, pel·lícules i anuncis relacionats amb el món del bàsquet.

Gràcies a aquesta fama, ha aconseguit crear la seva pròpia marca de roba MKN+*MVZ (Makin’Movez) New York, inspirada en la moda urbana i el bàsquet americà.

LLUÍS PALLET

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva en INEFC Barcelona, Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives per IC CIC i Tècnic Esportiu al CEM Maresme.

En la seva trajectòria destaca la seva experiència com a entrenador en el Basketball City New York durant cinc anys i com a entrenador de bàsquet Nivell I de la Federació Catalana de Bàsquet.

DAVID BLANCO

Graduat en Magisteri Educació Primària en la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives en el IC CIC.

Entre la seva trajectòria ha estat com a entrenador en el Basketball City New York, en el New York Knicks Basketball Camp i com a entrenador de bàsquet Nivell II de la FederacióCatalana de Bàsquet. També és mestre d’Educació Física (Primària) en la Escola THAUSant Cugat.ció Catalana de Bàsquet.

danone