26 abril, 2018

I SUMMER CAMP 2018

Aquest any, per primer cop, hem organitzat un SUMMER CAMP per a noies i nois nascuts del 2000 al 2009

On?

a la Casa de Col.lònies Eurostage a Caldes d’Estrach (Caldetes)

Quan?

 

Primer torn: del 8 al 14 de Juliol
Segon torn: del 15 al 21 de Juliol

En aquestes dues setmanes, a més del treball específic per millorar els vostres fonaments, també farem activitats més lúdiques relacionades amb el nostre esport, com competicions individuals i per equips (entre d’altres farem un 3×3 nocturn!).
 
Però no tot serà bàsquet!  també ens dedicarem a practicar altres esports, farem un campionat de volei-platja, un dia d’activitats aquàtiques al mar, com per exemple el “xurro” o banana-boat, també passarem alguna tarda a la platja, a més de les bones estones per compartir amb els companys i companyes a la piscina i a les instal·lacions de la casa de colònies.
 

Les instal·lacions són excepcionals per acollir un campus de bàsquet, ja que compta amb les corresponents pistes, tant a les instal·lacions pròpies a la casa com al poliesportiu de Caldetes,  piscina d’aigua salada, llocs amb ombra per fer mils d’activitats, i gràcies a la proximitat de la platja, moltes possibilitats d’activitats complementàries.

El campus està obert a jugadores i jugadors de qualsevol equip i club.

Les places són limitades!

El campus estarà organitzat en col·laboració amb la empresa Ejecusport  i  tindrà com a director del Campus a l’Àlex Pérez, ex-entrenador de la Lliga Femenina. Hi participaran també entrenadors del club juntament amb entrenadors externs amb titulació nacional, preparador físic, i monitors de lleure.

Preus

Primer inscrit

Un Torn 395,00 €      Dos torns 750,50 €

Segon germà

Un torn 375,25 €        Dos torns 726,80 €

Inscripcions

Des de aquests enllaços podreu reservar la vostra plaça. Recordeu que les places son limitades i s’adjudicaran en rigorós ordre de recepció del primer pagament del 50% del total.

 

 

Inscripció al primer torn del 8 al 14 de Juliol

Inscripció al segon torn del 15 al 21 de Juliol

Inscripció als dos torns del 8 al 14 de Juliol li del 15 al 21 de Juliol