Circol Catolic Badalona 57 vs Sènior Masculí A 54

Jornada: 4

Data: 22/10/2017 17:45

Camp de joc: La Plana

Resultat: 57-54

Parcials: 15-7, 16-15, 16-18, 10-14.

Jugadors i Anotacions: Pol Velázquez 4, Xavi Company 2, Gonzalo Baltà 15, Víctor Martínez, Guillermo Baltà 7, Pol Sardó 0, Ricardo Baltà 15, Oriol Bernadí 3, Joan Cuevas 4, Josep Rodríguez 3, Arnau Doñate 0, Dani Juan 6.

Crònica:

Derrota dels nostres per un baix marcador 57-54, cosa que situa als de Sant Quirze en el pitjor atac de la categoria.

El primer quart del partit, començava molt bé pels del vallès, doncs un 0-5 d’inici contrastava molt amb l’inici del partit anterior a casa. Tot i així, el Círcol aconseguia fer un parcial de 15-2 en els darrers 5 minuts del quart.

En el segon quart, no hi va haver la reacció esperada i un modest parcial de 16-15, deixava el marcador en el descans amb un clar 31-22 pels locals. El poc encert dels nostres combinat amb els contraatacs i segones opcions dels locals, feien que els de negre no hi tinguéssin res a fer.

A la represa, les coses seguien igual, el Sant Quirze acumulava punts en contra de contraatacs fàcils dels de Badalona i encaixava bàsquets de segones opcions. El poc encert dels de Jordi Talló seguia condemnant al Sant Quirze, que en estàtic estaven defensant molt bé però no aconseguien treure’n profit.

El darrer quart, amb més cor que cap, els nostres varen tenir el partit, però una vegada més, la presa de decisions equivocada en moments clau del partit, castigava als nostres i feia que el partit s’escapés.

El proper partit serà diumenge 29 a Sant Quirze a les 17:00 al Poliesportiu. Us hi esperem a tots per fer front al líder del grup, el SESE.

Una vegada més, gràcies a tots aquells que us heu desplaçat per veure el nostre sènior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.