Comencem!

Comencem!
Després d’un estiu més curt de l’habitual, tornem als entrenaments a partir del dilluns 23/08/2021, a totes les instal·lacions del Sant Quirze Bàsquet Club.
Comencem pels equips més grans del club, sota la supervisió de la DT, Tamara Masvidal. El Sènior Femení de l’Enric Prats, que competirà a 2a catalana torna als entrenaments el dia 24/08 i té programats varis amistosos, per iniciar la lliga en el seu cas el dia 02/10/21, perquè la primera setmana descansen. El Sènior Masculí de 3a catalana i el S21 masculí, que enguany participa a nivell A-1, faran la primera setmana conjunta ( ja que no tots comencen) dirigits els 2 equips pel Gerard Raventós, i a partir del dia 30/08 cada equip farà el seu camí. Tots 2 conjunts tenen programats partits amistosos i el torneig de Castellbisbal, cada equip a la seva categoria, el cap de setmana del 18-19 de setembre, iniciant competició el dia 26/09. Finalment el Sènior B, de Ramón Prats, es posa en marxa el 24/08, amb un grup interessant de «nanos de la casa» que competiran a territorial.
La coordinació femenina, que aquest any l’agafa la Laura de la Rubia, també es va posant en marxa la setmana final del mes d’agost. Les Júniors A, entrenades per la Tamara, comencen l’ últim any de júnior competint a interterritorial. Varis amistosos programats, culminats amb un stage del 10-12 de setembre de categoria Junior i el torneig muntat pel club el 18-19 del mateix mes. El Júnior B que competirà a nivell B, comença aquesta setmana entrant, novament amb el Gerard Arqués al capdavant, acabant també amb l’stage i el torneig. El cadet d’en Pol Barluenga, ajudat per la Nicole, seran les últimes en incorporar, el dia 6 de setembre i tenen pensat fer algun a mitjans de mes. La Lucia Arqués, al capdavant del infantil femení, comença a rodar el 30/08 i també programaran diversos amistosos. Les minis femenines, que agafa la Paula González, es posen en marxa el 30/08/21, igual que les pre-mini, les mini cracs, que dirigirà Laura de la Rubia, i s’estan confirmant amistosos i tornejos a mitjans de mes.
Els equips masculins del club, tots ells coordinats per el Sergi Puig, també es van posant en marxa aquest final de mes i tindran càrrega de partits amistosos el mes de setembre, ja que tots participen al campionat de promoció, que comença a l’ Octubre. El cadet masculí de la Marta Ruiz, es posa en marxa el 30/08/21. En Fran Frias, que compagina infantil amb mini A, es posa en marxa el 23/08 amb els infantils i el 30/08 amb els minis i el pre-infantil, que porta Heró Martinez, també comença el 30 d’agost. 4 equips que dins la formació, són els que han de donar el creixement competitiu al club i el Mini B de Sergio Gallardo, comença a treure el cap. Els 3 pre-minis, A Sergi Puig, B Berta Massó i C Sergi Canals, els veurem a partir del 30/08. L’escola de bàsquet aquest any està dirigida per Alex Catalàn amb la supervisió d’en Sergi, se’ns dubte el futur i la joia del club.
Molta sort a tots!
1-2-3 Quirze