Bona tarda a tots i totes.

Com ja heu pogut veure les restriccions que teníem presents s’han allargat una setmana més, per tant aquestes quedaran vigents fins al 25 de gener i com a conseqüència haurem de mantenir els horaris que hem estat realitzant durant aquesta setmana. A finals de setmana tornarem a revisar tota la comunicació que ens pugui arribar i us comunicarem com quedarà tot a partir del 26 de gener, però de moment seguim mantenint les mesures que s’han adoptat durant aquesta setmana.

-Grups reduïts de 6 persones per cistella.
-Confinament municipal (recordar que jugadors i jugadores de municipis limítrofs, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, poden entrar a Sant Quirze fent esport).

Aprofitem i us comuniquem que ahir la Federació Catalana de Bàsquet va emetre un comunicat sobre l’inici de la competició i han decidit que les noves dates d’inici d’aquesta són:
– 6 i 7 de març inici de partits que no són de promoció (sèniors, preferents i interterritorials…)
-13 i 14 de març inici dels partits de promoció (totes les altres categories de formació…)
Tot això es durà a terme si l’estat de la pandèmia ho permet, i per tant quedem a l’espera del que pugui passar, però amb aquesta data fixada per un possible inici de competició.

Us adjuntem l’enllaç, per si voleu consultar la informació publicada: https://www.basquetcatala.cat/noticies/8810

Atentament l’staff del Sant Quirze Bàsquet Club.

Categorías: INFORMACIÓ