Sant quirze Basquet Club

 

SÈNIOR FEMENÍ vs MAS AVICOLA ESCOLA DEL CARME

Parcials: 10-15,20-22,9-13,18-7.  9-7

Jugadores i Anotacions:

ANA(5),CARLOTA(10),LIDIA(11),CLAUDIA(5),NURIA(4),LAIA(10),PAULA(8),MIREIA(10),XENIA(3) 

Crònica: 

Per fi es va trencar el malefici i el sènior femení va tornar a guanyar.


Però per res va ser un partit fàcil. Va començar amb molts nervis en l'equip local que va permetre a la Escola del Carme mantenir una distància en el marcador, sobretot a força de triples. Ni els canvis defensius proposats pel Sant Quirze ni l'encert en el tir exterior van fer que l'equip local s'acostés al marcador.


El tercer període es va defensar una mica millor però la quantitat de pilotes perdudes va arribar a donar un avantatge a la Escola del Carme de 14 punts. Tot va canviar en l'última possessió del tercer temps quan carlota va clavar un triple que va donar ales al Sant Quirze.

En últim període, ple de fe i ràbia, aconseguim arribar a l'última jugada llançant un triple per guanyar el partit que no va entrar però que Xenia va recollir sota el cèrcol i sobre la botzina aconseguia la canastra que va permetre la pròrroga.


Segona pròrroga de la temporada que aquesta vegada sí, vam saber controlar i en una última jugada col·lectiva, nostres sènior, van saber aconseguir una victòria que sap una mica millor del normal.