Sant quirze Basquet Club

 

Jornada: 7Partit: Local
 

Equip Rival: Whats up Pia Sabadell AData: 13/11/2016    17:00
 

Camp de joc: Gimnàs municipalResultat: 96-71
 

Parcials: 27-15, 25-20, 16-21, 28-15

Jugadors i anotacions: Pol Velázquez (3), Gonzalo Baltà (10), Òscar Valverde (2), Ricardo Baltà (28), Marc Aymerich (8), Nil Santiago (4), David Ayuso (5), Àlex Fabregas (21), Eric Tena, Joan Palà, Ramon, Guillem Collado.  

Crònica:

Partit molt intenç el viscut aquest diumenge al Gimnàs Municipal, on una vegada més, l'assistència del públic i el soport d'aquest cap a l'equip, ha estat clau en el desenllaç final.

En el primer quart, els nostres sortien molt endollats i sorprenien a una Pia que no es trobava còmode en cap situació de joc. Un gran encert des de la línia de 6'75 (5 tríples), feia que els de negre obrissin una escletxa en el marcador de 12 punts. El parcial en aquest quart era de 27 a 15.

En el segon quart, els mussols seguien anotant amb un gran percentatge de tir, i tot i que defensivament encaixaven massa punts, continuaven ampliant el marcador, doncs el parcial de 25-20 del segonn quart, els permetia marxar al descans amb una diferència de 17 punts (52-35).

A la represa, tot i les nombroses baixes de l'equip local, el nivell seguia sent molt alt i el treball en conjunt prevalia per sobre de tot. Tot i que en aquest quart el parcial era negatiu, 16-21, els de negre seguien amb un objectiu claríssim i amb unes ganes boiges de fer-se amb el control del partit.

Finalment, en el darrer quart, els de Jordi Talló aconseguien un parcial de 28-15 que deixava el partit sentenciat.

Tot i tenir 4 baixes, és un gust poder comptar amb els grans jugadors que dónen suport a aquest equip i que tenen una gran importància en el treball diari i setmanal, sense ells, res seria el mateix.

El resultat final de 96-71, fa que escalem posicions en la classificació i dóna ànims a l'equip per afrontar el proper partit l camp del Badalonès.

Moltes gràcies de nou pel suport exibit aquest diumenge 13 de novembre.