Sant quirze Basquet Club

 

U.E. SANT CUGAT A vs Sènior Masculí A

Jornada: 9

Partit: Visitant

Equip rival: 

Data: 11/26/2016 19:30:00

Camp de joc: POLIESPORTIU MUNICIPAL SANT CUGAT

Resultat: 67-50

Parcials: 12-16, 18-14, 18-8, 19-12

Jugadors i Anotacions: Gonzalo Baltà 0, Pol Velázquez 10, Ricardo Baltà 0, Òscar Valverde 2, Marc Aymerich 5, Joan Cuevas 4, Nil Santiago 5, David Ayuso 13, Àlex Fabregas 9, Èric Tena 2, Ramon Illan 0, Guillem Collado 0.

Crònica:

Partit molt tàctic el que vam viure aquest dissabte a Sant Cugat, on els nostres, amb 4 baixes importants, van fer un gran esforç col·lectiu per competir el partit.
Tot i el resultat final, 67-50, els nostres van competir tot el partit fins el minut 37, on anaven perdent tant sols de 6 punts. 
El primer quart sortia sobre el previst pels de negre, doncs deixaven a l'equip local amb tant sols 12 punts, mentre que nosaltres anotavem uns merescuts 16 punts que donaven certa aventatge i confiança pel segon quart.
En el segon quart, petites errades de concentració en defensa i sobretot en rebot, permetia als Sant Cugatencs, anotar 18 punts per tant sols 14 dels nostres.
Al descasns el marcador reflectia un 30-30 que reforçava la idea dels nostres i tot el treball específic de la setmana.
A la represa, una molt mala sortida dels mussols, feia que tant sols anotéssim 8 punts. Sense ambició, desconcertats i amb molt poca tensió defensiva, els nostres permetien als de Sant Cugat marxar en el marcador per 10 punts de diferència. El parcial en aquest quart fou de 18-8.
Cal dir que en el darrer quart, els nostres ho van posar tot a pista; cor, ambició, concentració i moltes cames, de manera que aconseguien, tot i fallar 6 tirs lliures, posar-se a tant sols 6 punts per sota, quan tant sols quedaven 3 minuts pel final. A partir d'aquest moment, les decisions preses a pista, tant pels nostres jugadors com pels àrbitres, desencadenaven en un parcial 13-2.
Tot i la feina ben feta a darrera i aconseguir parar el joc del Sant Cugat, és molt difícil guanyar un partit anotant tant sols 50 punts. 
Les baixes de Doñate (tota la temporada), Ricardo Baltà, Gonzalo Baltà i Saborido (3 setmanes), fa que ens haguem d'adaptar a les circumstàncies pels propers partits i guanyar la confiança necessària per competir-los com sempre.
Gràcies a tots els que us vau apropar fins a Sant Cugat una vegada més. Esperem poder-vos donar una alegria el proper cap de setmana.