Sant quirze Basquet Club

 

Equip: Sènior Masculí A  

Jornada: 8

Partit: Visitant

Equip rival: AE BADALONÈS

Data: 11/19/2016 19:30:00

Camp de joc: LA PLANA

Resultat: 96-93

Parcials: 32-28, 17-31, 27-17, 20-17  

 

Jugadors i Anotacions: Pol Velázquez (0), Gonzalo Baltà (19), Òscar Valverde (4), Ricardo Baltà (21), Marc Aymerich (9), Joan Cuevas (2), Nil Santiago (18), David Ayuso (10), Àlex Fabregas (8), Eric Tena (2), Guillem Collado.  
Crònica: 
Un altre bon partit dels nostres en un camp difícil on la joventut, el treball i el sacrifici no s'ha pogut imposar a la veterenia i experiència dels jugadors de Badalona.

El primer quart començava amb el ritme de joc que volem i necessitem per explotar les nostres capacitats, només el gran encert dels locals, 6 triples, evitava que els nostres es posessin per davant en el marcador. El quart acabava amb un 32-28 que marcava la dinàmica del partit.
En el segon quart, el joc colectiu dels de negre sumat a una bona defensa, feia que giréssim la truita al partit i mitjançant un parcial de 17-31 en aquest quart, els nostres marxaven al descans amb un contundent 49-59 que feia preveure una segona part molt i molt dura.
En el tercer quart, les previsions es feien efectives, doncs un badalonès molt més dur es menjava a un Sant Quirze contemplatiu, que deixava passar el quart sense fer ni tant sols una falta. La desconexió en defença fou total i vam deixar posar-se en el partit a un Badalonès que agafava aire i confiava en la victòria. El parcial d'aquest quart fou de 27-17. Massa punts encaixats i massa rebots regalats que donaven segones i terceres opcions.
En el darrer quart, els nostres s'hi van posar, però una vegada més, les errades de concentració en defensa, penelitzaven massa i sumat a fallar fins a 5 tirs de sota l'anella, deixava als nostres per darrera en el marcador. Tot i tenir l'últim llançament de tres per empatar el partit i anar a la pròrroga, no va poguer ser. Els de Talló entomen una nova derrota que esperem, els faci més forts i vagin acumulant experiència en la categoria per sumar en aquests partits de finals ajustats.
De ben segur que aquest equip seguirà treballant com el primer dia i seguirà creixent amb un únic objectiu; ser competitius en el seguent partit i evolucionar com a jugadors, com equip i com a família que som.
Moltes gràcies a tots els que us vau desplaçar fins a Badalona per donar suport a aquest equip. Esperem poder tornar-vos tot aquest suport en forma de victòria i de bon bàsquet!