Sant quirze Basquet Club

 

SÈNIOR MASCULÍ A vs C.B. SANT NARCIS 

Parcials: 24-19, 21-11, 13-16, 17-21. 

Jugadors i Anotacions: Gonzalo 13, Òscar 6, Ricardo 14, Joan 4, Arnau 15, Nil 14, David 9, Joan, Àlex, Albert, Èric.

 Crònica

Victòria important dels nostres per un resultat final de 75-67, molt lluitada i molt merescuda, contra un equip molt semblant al nostre que està a prop en la classificació.

El primer quart començava amb un bon rendiment dels de negre, que aconseguien anotar 24 punts en els primers deu minuts, tot i que en concedien 19 en contra. Massa punts si es volia aspirar a la victòria.

En el segon quart, en plenes rotacions de l'equip del Vallès, s'aconseguia un parcial de 21-11 que deixava als de Girona una mica tocats. Tot i la diferència de 15 punts, els nostres tenien clar que havien de fer una molt bona segona part si volien que les coses continuessin com fins el moment.

A la represa, els de Girona augmentaren una mica la intencitat, tot i que les defenses alternatives dels de negre, paraven una mica la seva empenta en atac i aconseguien acabar el quart amb un igualat 13-16, aconseguint així, entrer en el darrer quart amb una aventatge de 12 punts (58-46).

En el darrer quart, els nostres acusaren el desgast físic, tant per la manera de jugar, com per les poques rotacions de l'equip, doncs el nostre sènior té fins a tres lesionats. Finalment, els nostres gladiadors, van aconseguien guanyar de 8 punts. Tot i que no aconseguiren capgirar el bàsquet "average" (que estava en 9 punts), hem de cel·lebrar la quarta victòria de l'equip, ja que l'important és començar a sumar cada setmana!


Cal destacar el gran estat de forma d'Arnau Saborido, que amb 15 punts i 14 de valoració va sumar molt per l'equip. De la mateixa manera que en Nil Santiago (37 de valoració) i un Joan Palà (valent i consistent).

Esperem poder donar una alegria el pròxim cap de setmana a Granollers.

 
Una vegada més, moltes gràcies per venir al Gimnàs del Puri i donar aquest suport tant necessari per l'equip.

De ben segur que amb aquest suport podrem aconseguir els objectius proposats!