Sant quirze Basquet Club

 

BOET MATARÓ vs SQBC SÈNIOR MASCULÍ A

Parcials: 18-21, 22-15, 18-29, 36-26. 

Jugadores i Anotacions: Gonzalo 20, Òscar 6, Ricardo 35, Cuevas 0,  Saborido 17, Ayuso 10, Palà 0, Fabregas 3.

 Crònica:

Gran partit el d'aquest diumenge que ens han ofert els nostres, que no tant sols anaven amb només 8 jugadors, si no que, assumien el difícil paper de jugar contra el segon classificat de la categoria a casa seva.

Amb res a perdre i tot a guanyar, els nostres es varen entregar al màxim, i fentr el seu joc habitual, aconseguien competir un partit que a priori no s'esperava als nostres.

En el primer quart, els de negre, aconseguien un parcial de 0-7, que feia que els nostres creguessin en les seves possibilitats.El quart acabava amb un parcial a favor dels nostres per 21-18 que deixava clares les intencions dels del Vallès.

En el segon quart, cohincidint amb les rotacions dels nostres, el parcial era de 22-15, obrint una mica d'escletxa en el marcador.

A la represa, jugant un partit que anavem perdent de 4, la solidesa i la serenor de l'equip, permetia afrontar aquest tercer quart com a clars aspirants a emportar-nos el matx. El parcial d'aquest tercer quart, fou de 18-29 pels nostres.

El darrer quart, els de Sant Quirze van ser víctimes de la qualitat i l'encert dels locals, doncs amb 6 triples només en aquest quart, anotaven 36 punts que els donaven la victòria, molt a pesar del treball i unió demostrada pels nostres.

La setmana vinent anem al camp de la Bisbal, amb moltes baixes com en aquest partit, però amb moltes ganes i suport de tota l'afició.

Orgullosos de qui som, orgullosos del que fem!