Sant quirze Basquet Club

 

SOL GIRONÈS LA BISBAL vs SQBC SÈNIOR MASCULÍ

Parcials: 16-22, 15-19, 13-10, 22-12

 Jugadors i Anotacions: Gonzalo Baltà 16, Òscar Valverde 0, Ricardo Baltà 7, Joan Cuevas 5, Arnau Saborido 8, Nil Santiago 8, David Ayuso 11, Àlex Fabregas 10.

Crónica

Partit d'alta tensió el que es va viure a la Bisbal aquest dissabte que va acabar amb derrota dels nostres per tres punts. El resultat final fou de 66-63, tot i els tres bons primers quarts dels nostres, finalment no va poguer ser.

En el primer quart, els de Sant Quirze varen començar amb molta energia i superioritat, aconseguint un parcial a favor de 6 punts, 16-22. LA bona defença dels nostres feia que l'equip es posés per davant.

En el segon quart, un Sant Quirze molt concentrat, exepte en situacions puntuals, seguia fent el que havia de fer, aconseguint així un altre parcial positiu de 16-19.

La diferència a la mitja part era de 10 punts, 31-41, cosa que feia molt esperançador el partit.

A la represa, els de la Bisbal es van saber imposar en el marcador per 13-10, els nostres anotaven poc, però seguien defensant i això els permetia seguir per sobre en l'electrònic.

Un fatídic últim quart, on els de negre no van ser capaços de defensar el perímetre i tampoc de tenir ordre en atac, sumat al cançament dels jugadors a pista, doncs el Sant Quirze afrontava el partit amb tant sols 8 jugadors del primer equip, van fer que el parcial fos de 22-12, i per tant derrota de tres punts.

Els de Sant Quirze, no tant sols van encaixar quatre triples en els darrers 3 minuts, sinó que varen perdonar 5 tirs lliures que podrien haver donat la victòria als del Vallès.

La propera setmana, diumenge 5 a les 17 de la tarda, els nostres afronten un partit contra un rival directe, el Sant Narcís de Girona, que esperem que tingui el recolzament adient al repte.

Us hi esperem a tots!