Sant quirze Basquet Club

 

CB SANT PERE DE TERRASSA vs SQBC SÈNIOR MASCULÍ B

Parcials: 10-15, 14-9, 9-17, 11-13 

Jugadores i Anotacions: Aleix (7), David (3), Oduber (3), Ramón  (3), Aldo (0), Txiki (3), Guillem (3), Abadal (8), Sergi (13), Tena (11)

Crònica:

Partit important per complir les nostres expectatives, i aprofitar la derrota engruixada d'aquesta setmana de Cerdanyola.

Es presentava partit complicat i físic. Pova d'això el marcador final tan baix.

Com gairebé sempre, la nostra bona sortida d'inici amb un 2 a 13 al minut 7, va posar les coses en el punt que volíem, manar en el joc.

Sabíem de les seves nombroses pèrdues de pilota. i volíem controlar les nostres.

Quan vam ser intensos en defensa, ens aprofitem bé d'això. Però en les fases de relaxació (també molt pròpies nostres), la cosa s'igualava massa.

En la segona part vam saber tenir clars els nostres canvis en defensa i això se'ls va ennuegar.

Quan semblava que tot anava per a un final a cara o creu (malgrat la sensació de dominar a tot moment per la nostra banda), Sergi va sortir des de la banqueta per donar un pulmó més a l'equip. i vaja si ho va aconseguir. Tres robatoris de pilota en defensa i mateixos contraatacs que ens van poder donar l'avantatge còmode per no sofrir en l'últims minuts.

Felicitats un dia més a l'equip, però sobretot en una setmana de entrenos complicada. En la que el dijous malgrat el fred intens estabam practicamente tots de nou. Això es nota el dia de partit.

La setmana propera, Ripollet (un dels partits mes difícils per a mi).

Però anirem com colíderes :)