Sant quirze Basquet Club

 

C. B. RIPOLLET B vs SQBC SÈNIOR MASCULÍ B

Parcials: 14-17, 18-16, 5-15, 16-14

Jugadors i Anotacions: Aleix  (7), David (2), Pau (5), Palá (9), Ramón (7), Txiki (10), Guillem (9), Abadal (6), Sergi (0), Tena (6)

Crónica

Partit de molta tensió i de moltes ganes de "venjança" per a nosaltres, ja que ens van guanyar a casa en el primer partit de la temporada, en un dia fatídic on res ens va sortir, i a ells els va sortir tot ben.

Primer i segon quart va ser el que esperàvem, cadascun copejant amb les seves millors armes. Ells no podien amb el nostre joc interior i les nostres penetracions a canastra (on aquesta vegada sí vam saber passar bones pilotes davant les ajudes, aspecte aquest, treballat aquesta setmana de manera específica).

Ells a punta de triple per falta d'atenció i ajudes inútils. No estàvem contents però anàvem 1 a dalt al descans en una pista complicada. Gràcies a uns ajustos d'Oriol en defensa.

En la segona part sortim més intensos de nou, i concentrats en no cometre errors ximples i ajudes inútils. En atac, cadascun aportant la seva millor versió..sense egoisme i una gran adreça dels nostres bases Aleix i Palá (al que trobàvem a faltar, i més al nivell d'aquesta jornada).

Per un moment teníem el average, però la relaxació en els últims minuts van fer que al final maquillaran una mica el marcador.

Però no van esborrar el nostre somriure de la cara per la feina ben feta.

Aquests jugadors del sènior B són increïbles, i tenim molta sort tant Oriol com jo, de gaudir i aprendre d'ells cada dia.

A seguir treballant