Ens encolomen una derrota

Derrota dels nostres a casa davant d’un equip que estarà entre els 4 primers de la classificació sens dubte a final de temporada.

L’inici de partit era molt esperançador, comptant amb un gran Pol Velázquez i un gran joc col·lectiu, els nostres anotaven 20 punts contra 25 del rival, que tirava 12 tirs lliures en tan sols el primer quart. L’estrany criteri arbitral de l’àrbitre auxiliar Hector Gutiérrez Fernández, seguia perjudicant els nostres en el segon quart. Tot i que els visitants tiraven 9 tirs lliures més en aquest quart, una gran defensa i un bon atac, altra vegada en equip, aconseguia que els de negre capgiressin el marcador fent un parcial de 23-15.

Tot i el pesar d’algú, els nostres marxaven al descans amb un marcador a favor de 43-40. A la represa i amb les piles poc carregades, els d’en Talló no van competir el tercer quart i el vam perdre per un parcial de 15-24, cosa no gaire positiva, però tampoc definitiva, doncs els nostres tan sols perdien per 6 punts (58-64).

Al darrer quart, les heroïcitats individuals, el no atacar amb bon criteri, la manca de contundència defensiva, la fatiga acumulada, i els condicionants per faltes personals; van provocar la desfeta final, doncs un parcial a favor de l’equip visitant (15-29) es carregava un partit que fins al tercer quart estava força ben treballat. Esperem aprendre dels errors, millorar i fer un pas endavant per aquest final de temporada que es preveu d’infart i on necessitarem tot el suport possible.

Equip: Sènior Masculí A
Jornada: 18
Equip rival: C.B. SANTA COLOMA
Data: 03/11/2018 17:00:00
Camp de joc: Pavelló Municipal
Resultat: 73-93
Parcials: 20-25, 23-15, 15-24, 15-29
Jugadores i Anotacions: Company 6, Gonzalo 14, Víctor 9, G.Baltà 5, Sardó 0, R.Baltà 1, Ayuso 13, Dani
Juan 9

LINKS
Acta del partit
Estadístiques
Resultats i classificació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.