Equips 2022-2023

Equips 2022-2023

Escoleta de bàsquet

Els més menuts del club ja han començat a jugar la lligueta d’escobol i sembla que no se’ls hi dona malament. El més important es que s’ho passin be i comencin a fer aquestes primeres passes en el món de l’esport.

Premini Mixte

Un equip composat tant per jugadores com jugadors on busquen seguir aprenent a jugar a bàsquet i a gaudir d’aquest fantàstic esport

Premini B Masculí

Un equip que té moltes ganes d’aprendre, inicien el seu primer any de competició, tot i que ja havien tingut experiència amb la lliga escobol

Premini A Masculí

Un equip que repeteix amb la seva entrenadora i que espera un any marcat per la intensitat, la lluita i les ganes de gaudir d’aquest esport. .

Mini B Femení

Amb molta il·lusió l’entrenadora agafa aquest equip per iniciar una etapa de molta projecció.

Mini B Masculí

Un equip de jugadors que tenen unes ganes immenses d’entrenar i el seu entrenador espera correspondre’ls amb aquesta demanda de bàsquet, el treball i compartir bons moment junts són el que impulsen a aquest equip a la seva progressió.

Mini A Femení

La il·lusió és un dels motius que mou a les entrenadores perquè sigui una gran temporada per a les seves jugadores. Donaran el seu 100% en tots els aspectes.

Mini A Masculí

L’entrenadora torna al club aquest any com a entrenadora per a portar aquest equip que ha anat sumant noves incorporacions. Amb les seves ganes i l’ajuda del seu segon creiem que serà un gran any per aquest equip.

Preinfantil Masculí

Un equip de jugadors que hem vist créixer des de petits al club i que amb l’arribada del nou entrenador demostres moltes ganes de seguir practicant aquest esport, la veritat es que estan fent una primera fase espectacular.

Infantil Masculí

Tenim aquí un equip que ha anat creixent des de la temporada passada, el treball i l’esforç dels jugadors, sumat a l’experiència que han anat guanyant els està portant a sentir passió per aquest esport.

Cadet Masculí B

Un equip de nois il·lusionats per fer una gran temporada a les ordres del seu entrenador, te la intenció maximitzar la progressió dels seus jugadors i ajudar el màxim possible al club.

Cadet Femení

Un equip molt unit esta començant a donar les seves primeres passes a categoria cadet, els partits poden resultar un major repte, però el més important es que les jugadores segueixin treballant perquè aquests arribaran, fruit del seu esforç i gaudint del bàsquet.

Cadet A Masculí

El nostre cadet A comença a competir a un nivell més alt, el que suposa un repte tant pels jugadors com pel duo d’entrenadors al càrrec.

Júnior Femení

L’entrenador està encantat de seguir amb aquest equip una temporada més, tot l’equip esta emocionat amb les noves incorporacions i amb ganes d’anar millorant durant la temporada.

Sots 21 Femení

un equip on sabem que hi ha moltes jugadores amb moltíssimes ganes de jugar i aprenent, l’objectiu es aconseguir crear un bon joc dins de pista.

Sots 21 Masculí

A càrrec d’un equip de jugadors amb molt talent i futur, l’objectiu proposat per la seva entrenadora es arribar a la final a 4 de nivell A1. Amb esforç, compromís i treball poden aconseguir fites molts interesant per aquesta temporada.

Sots 25 Femení

Un altre equip que aspira arribar alt i a lluitar per la primera posició en la classificació. Esperem que aconsegueixin tots els objectius que s’han proposat i que es proposin durant la temporada.

Sènior B Masculí

Podem dir que hi ha hagut una certa millora d’aquest equip respecte la temporada passada, bon rotllo no els hi falta i ara que hem aconseguit transmetre-ho a la  pista es nota molt més.

Sènior A Masculí

El nostre Sènior A, amb moltes noves incorporacions, treballa diariament per aconseguir els seus objectius de temporada.

Sènior Femení

El nostre estimat sènior femení està fent història competint per primera temporada a primera catalana. Es un orgull per al club comptar amb aquestes jugadores i staff tècnic.