Fe en la victòria

Victòria dels de Sant Quirze davant el Círcol Catòlic de Badalona que és la millor defensa de la categoria. El repte de guanyar el partit aquest diumenge al poliesportiu era molt complicat, ja que els de Badalona duien 3 victòries consecutives i els nostres, en canvi, duien dues derrotes seguides.

El primer quart començava amb una baixa anotació dels del Vallès, que tot i els dos triples de Juan Cuevas, tan sols anotaven 10 punts en el primer període. Els Badalonins anotaven 15 punts que els donava un cert avantatge que mantindrien fins a la mitja part. El segon quart, destacant totes i cada una de les rotacions, va ser molt complet, doncs els nostres aconseguien empatar el quart a un 15 a 15, que tot i continuar perdent en el resultat global per 5 punts, feia que es comencés a veure possible la victòria.

A la represa del partit, els mussols tenien molt i molt clar que si volien treure el matx endavant, havien de ser un EQUIP els vint minuts restants. I d’aquesta manera, sent un gran EQUIP, es va aconseguir guanyar el tercer quart amb un parcial de 17-13 i el darrer quart amb un parcial de 23-17. No tan sols es va aconseguir la victòria, sinó l’average global per possibles empats en finalitzar la fase regular.

Aquest diumenge, el primer equip del Sant Quirze Bàsquet Club, ens va recordar a tots perquè ens agrada aquest esport. I és que en el bàsquet no importa que un jugador estigui pitjor que un altre, que un jugador cometi més errades que un altre, sinó que el que de veritat importa és que sempre hi hagi un company, un equip, un cos tècnic, un director esportiu, o una junta directiva recolzant tots i cada un dels errors i circumstàncies per ser més forts tots junts.

Moltes gràcies a tots els que vau venir diumenge a donar suport a l’equip i a viure una bona tarda de bàsquet. Intentarem seguir treballant amb la millor de les intencions i autoexigència per tal de donar més alegries a tots aquells que ens seguiu.
Molt bona setmana!

Equip: Sènior Masculí A
Jornada: 17
Partit: Local
Equip rival: CÍRCOL COTONIFICI BADALONA
Data: 02/25/2018 17:00:00
Camp de joc: Pavelló Municipal
Resultat: 65-60
Parcials: 10-15, 15-15, 17-13, 23-17
Jugadores i Anotacions: Xavi 2, Gonzalo 14, Víctor 4, Guillermo 7, Sardó, Ricardo 4, Joan Cuevas 17,
Josep, David Ayuso 7, Daniel Juan 10.

Estadístiques del partit

Acta del partit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.