Gonzalo Baltà seleccionat per l’ALLSTAR 2018 de Copa Catalunya

Gonzalo Baltà jugador del sènior A SQBC

El jugador del sènior A Gonzalo Baltà ha estat seleccionat per disputar el 27 de Gener el partit ALLSTAR de Copa Catalunya que es disputa, a imatge del que organitzen la NBA i l’ACB, entre els millors jugadors de la màxima categoría catalana.

L’imponent Pavelló Nord de Sabadell  ha estat l’escenari escollit per celebrar aquest aconteixementque comptarà a més dels dos partits en categoria masculina (dissabte) i femenina (diumenge), amb d’altres competicions, com concurs de triples i esmaixades, i partits de categoría júnior amb jugadores i jugadors seleccionats dels equips de la ciutat de Sabadell.

Els jugadors i jugadores sèniors han estat escollits a partir d’una votació realitzada el passat mes de desembre entre tots els entrenadors dels equips que disputen aquesta categoria. Els entrenadors de cada selecció son els preparadors dels primer, segon i tercer equips classificats al final de la darrera jornada de l’any 2017.

En Gonzalo Baltà, disputarà el partit amb l’equip blau que inclou els seleccionats del grup 2 de Copa Catalunya masculina, el partit es disputarà a les 18h de dissabte. El partit en categoria femenina es jugarà diumenge a la mateixa hora. L’entrada a tots els esdeveniments es gratuita i la podeu descarregar aquí.

En cas que no us pugueu desplaçar, el partits s’oferiran en directe per La Xarxa Televisions (159 de Movistar +), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com

Relació de jugadors seleccionats per disputar L’ALLSTAR 2018

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.