JET Rosa s’imposa al Preinfantil Verd

JET ROSA 52 – SQBC 31

Partit disputat per les noies del Sant Quirze fins a la mitja part. Un bon inici i amb un bon joc en atac han fet que el partit anés a la mitja part amb una diferència de 6 punts avall.

A l’inici del segon temps, les nostres noies han sortit amb menys intensitat que l’equip contrari, hi han sorgit petits errors els quals han suposat punts fàcils dels rivals. De mica en mica hi va havent una certa millora en el joc, falta donar continuïtat a aquesta millora i evitar la desmotivació  quan el rival se’n va del marcador, aspectes que intentarem treballar per presentar-nos al següent partit amb la idea de donar el màxim esforç col·lectiu i poder competir a un bon nivell.

Des d’aquí donar ànims a Sílvia Ruiz que ha patit una lesió al turmell en aquest mateix partit i a les jugadores Sara Aventín i Paula Díaz, que esperem que es recuperin aviat i que puguin tornar a entrenar i disputar el següent partit.

Ens veiem al següent partit que es disputarà el 24 de febrer a les 10:30 h al Pavelló Municipal de Sant Quirze. Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.