SummerCamp VI

SUMMERCAMP VI

Benvinguts i benvingudes al VI Summercamp del Sant Quirze Bàsquet Club. Tot i seguir mantenint un format similar, aquest any ens plau presentar-vos algunes novetats respecte l’any anterior.
La primera novetat és que el Summercamp serà celebrat des del diumenge 25 de juny fins el dissabte 1 de juliol, un total de 6 dies i 6 nits envoltats i envoltades de bàsquet. Recordem que l’entrada dels jugadors i jugadores és a les 16:00 de la tarda del 25 de juny i la recollida també és a partir d’aquesta hora el dia 1 de juliol.
La segona novetat que us volem presentar és que aquest any es celebrarà en una casa de colònies diferent, parlem de la Casa de Colònies Can Font, amb els mateixos serveis, més pistes de bàsquet disponibles, un entorn proper a la natura, disponibilitat de piscina i per tant també una major quantitat de places disponibles per dur a terme l’estada. Aquesta està ubicada a Brunyola un petit municipi al costat de Girona.
Com bé sabeu els anys passats s’han realitzar excursions a la platja, a Illa Fantasia dins del propi Summercamp, aquest any també us portem una novetat amb això on durant un dia sencer i sense haver-nos de desplaçar de la casa de colònies es realitzaran 6 activitats enfocades a l’aventura: Escalada, cross de muntanya, electron, orientació, tir amb arc i tirolina.
A part participarem en altres activitats entre les hores d’entrenament i també les competicions i jocs de nit. Com sempre les persones inscrites comptaran amb la samarreta de la sisena edició del SummerCamp i la pilota corresponent a la seva categoria.
El preu del Summercamp no varia de l’any passat, 340€ per jugador, amb un 5% de descompte per als germans i germanes. Una oportunitat única per gaudir d’un refrescant estiu de bàsquet i per conèixer els jugadors, jugadores i staff tècnic  d’altres equips del Sant Quirze Bàsquet Club.

Les places volen! A què esperes?!

Inscripcions en el següent enllaç. Places obertes de jugadors premini a júnior.

https://sqbclub.playoffinformatica.com/activitat/80/VI-SUMMERCAMP/