SI SI, primers a guanyar a la pista del líder

 Victòria dels de Sant Quirze al camp del líder del grup contra tot pronòstic. Un camp on no havia guanyat ningú i un equip que tan sols havia perdut fins aquest dissabte dos partits.

Els nostres van començar el partit amb tota la convicció i determinació del món, perquè sabien que era difícil, improbable, però en cap cas impossible. Els tres triples de Ricardo Baltà en els 3 primers minuts de partit, van donar un plus de confiança que aconseguia fer que a darrere la defensa fos bona. El primer quart acabava amb un parcial de 22-20 que feia que els mussols seguissin en el partit.

Una vegada més, en el segon quart, i en plenes rotacions, els nostres van demostrar que són un EQUIP, i que com a tal, és molt difícil de defensar-los.

L’equip en aquest quart va anotar 33 punts, fruit de la gran defensa feta i un molt bon encert en atac. Al descans, l’electrònic marcava un resultat de 40-53.A la represa, els nostres van aguantar la pressió i la zona rival, anotant menys que en els dos quarts anteriors, però aconseguint també que els locals i líders del grup tan sols anotessin 13 punts. El parcial va ser de 13-14 pels d’en  Jordi Talló.

En el darrer quart, els del Vallès van demostrar que tot i la seva joventut, estan creixent i cada vegada són més capaços d’afrontar situacions d’estrès i nous reptes amb solvència. Aquest quart, 29-23, es perdia, però s’aconseguia guanyar el partit de manera clara per una diferència de 8 punts.

Aquest equip ens ha donat una bona lliçó aquesta setmana; tot i les circumstàncies adverses, si hi creus i treballes intensament, tot és possible. Diumenge vinent, dia 11 a les 17.00 hores us esperem a tots per donar suport a l’equip i per afrontar un partit molt important amb el Santa Coloma de Gramenet. Amb vosaltres som més forts!!

 
Equip: Sènior Masculí A
Jornada: 18
Partit: Visitant
Equip rival: SESE
Data: 03/03/2018 20:00:00
Camp de joc: PAVELLÓ MUNICIPAL VIRREI AMAT
Resultat: 82-90
Parcials: 22-20, 18-33, 13-14, 29-23
Jugadors i Anotacions: Pol Velázquez 2, Xavi Company 3, Gonzalo Baltà 22, Guillermo Baltà 20,
Ricardo Baltà 15, Joan Cuevas 12, Josep Rodríguez 10, Dani Juan 3.
LINKS

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.