Festa de l’Esport de Sant Quirze del Vallès!!

Em plau informar-vos, com vam anunciar a la darrera Mesa de l’Esport, que enguany tornarem a tenir Festa de l’Esport. L’acte serà el proper dilluns 5 de juliol a partir de les 20:15 al camp de futbol municipal, carrer Priorat s/n i es reconeixerà les fites assolides per esportistes i entitats santquirzenques.

El Sant Quirze Bàsquet Club creiem imprescindible comptar amb els següents equips davant la dedicació i el mèrits obtinguts durant aquesta temporada:

  • Escola de Bàsquet: Davant un any de pandèmia aquesta ha seguit endavant i ha crescut fins a tenir 27 nens i nenes apuntats! Es per això que els i les nostres joves esportistes es mereixen un gran reconeixement per seguir practicant esport tot i la pandèmia, al igual que la feina ben feta d’Alex Catalan, Marta Santacruz i Sergi Puig, entrenadors de l’Escola de Bàsquet.

  • Premini A Masculí: Un equip treballador i amb moltes ganes de competir que gràcies a l’esforç de tots els seus jugadors, les noves incorporacions i guiats per la seva entrenadora Marta Santacruz s’ha proclamant campió del seu grup.

  • Preinfantil Masculí: Un equip el qual ja portaven unes cuantes temporades juntes, gràcies a l’esforç i el companyeris-me de tots els jugadors i el gran treball que ha realitzat Guillermo Baltà com a entrenador, ha quedat campió contundentment del seu grup.

  • Cadet B Femení: Els equips femenins tampoc es queden enrere i cal reconèixer també la gran temporada que ha realitzat el nostre Cadet B Femení, un grup de noies que han demostrat ser un gran equip sota les indicacions de Pol Barluenga i l’ajuda de Nicole Mondino, l’esforç i la dedicació ha permès guanyar el títol de campiones del seu grup.

  • Júnior A Femení: Si s’ha de parlar d’equips guanyadors no ens podem oblidar del nostre estimat Júnior A Femení, un equip de guerreres liderades per la seva entrenadora Tamara Masvidal, el seu segon entrenador Alex Saez, sense oblidar-nos del sel seu estadístic Sergio Gallardo. Unint les ganes i la dedicació de totes i tots s’han proclamat campiones del seu grup de nivell interterritorial.

Tot i així també estem molt orgullosos de la resta d’equips del club, de les seves victòries i alegries, de les seves derrotes i aprenentatges, de la suor vessada defensant la samarreta del nostre club… Per tot això i pel que vindrà, moltes gràcies per confiar un any més amb nosaltres! #somsqbc #SQBC